We bekijken zo meteen jouw vragen, maar eerst…

vertel ik je graag dat deze webshop gebouwd en gevuld wordt door iemand van vlees en bloed (ik!) die veel belang hecht aan de waarden kwaliteit, integriteit en creativiteit. Geen van allen varen ze wel bij leveringen binnen 24 uur. Allemaal komen ze tot bloei in het gezelschap van tijd, geduld en vriendelijkheid. Ik doe er alles aan om je bestelling in een redelijke tijd en in de best mogelijke omstandigheden bij jou te bezorgen. Mocht er toch wat mislopen, gelieve me dan te contacteren via het contactformulier zodat we samen een oplossing kunnen vinden die ons beide schikt.

Verzendkosten

België

Voor bestellingen < € 20 betaal je € 3,95.

Voor bestellingen € 20 – € 50 betaal je € 2,40.

Voor bestellingen > € 50 krijg je gratis verzending!

Europa

Voor bestellingen < € 20 betaal je € 12,30.

Voor bestellingen € 20 – € 50 betaal je € 7,38.

Voor bestellingen > € 50 betaal je € 3,69.

Op dit moment verzend ik uitsluitend naar landen binnen Europa. Woon je buiten Europa en wil je toch heel graag een bestelling plaatsen, contacteer me dan even.

Levering

Mijn ervaring leerde me dat vaste momenten om terugkerende niet-creatieve taken te doen het beste werken voor mij. Dus doopte ik dinsdag en vrijdag om tot print-verpak-verzend-dag. Op die dagen breng ik alles netjes tot bij het postkantoor en vanaf dan kunnen alleen gebeden je bestelling nog redden (grapje, bpost doet er net als ik alles aan om op tijd te leveren).

Geschatte levertijd naar adressen in België is 1 tot 3 werkdagen. Naar andere landen binnen Europa kan het 5 tot 7 werkdagen duren.

Ruilen en retourneren

Wens je een product terug te sturen, gebruik dan het retour-document dat je kan aanvragen via de contact pagina. Het teruggestuurde product moet een RMA (Return Merchandise Authorization) hebben.

Zorg ervoor dat de producten in de originele verpakking zitten als deze niet beschadigd werd. Mocht dat wel het geval zijn, dan moet je de producten opnieuw verpakken zodat ze bij normale hantering onbeschadigd teruggestuurd en afgeleverd kunnen worden. Speciale aanbiedingen of op maat bestelde en gemaakte producten worden niet retour verwerkt. De kosten en het risico van de terugzending is volledig ten laste van jou als klant, tenzij het product niet conform de verkoopovereenkomst werd opgemaakt of afgeleverd. Indien aan alle voorwaarden werd voldaan, betaalt ik je het verschuldigde productbedrag binnen de 30 kalenderdagen na ontvangst van de terugzending terug via overschrijving.

 

Meer gedetailleerde informatie: Algemene voorwaarden.